facebook tracking

Välkommen att jobba med oss

Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats som är under förändring. Bilbranschen är inte längre vad den en gång varit och mycket kommer hända de närmaste åren. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och är avgörande för de fantastiska prestationer som företaget har gjort och kommer att göra.

Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas i ditt arbete. Du kan röra dig mellan olika varumärken och olika positioner hos oss och i återförsäljarledet. Det är en självklar del av våra interna utvecklingsmöjligheter och en av våra stora fördelar.

Hos alla våra varumärken finns tjänster inom bland annat marknadsföring, försäljning, produkt och service. På gruppfunktionen finns även tjänster inom ekonomi, inköp, logistik, IT och HR.


Samtidigt står vi som företag inför stora förändringar till följd av samhällets snabba utveckling och den tekniska/digitala utvecklingen. När marknaden förändras efterfrågar också våra kunder nya typer av produkter och tjänster.


På resan mot framtiden behöver Volkswagen Group Sverige medarbetare som känner sig inkluderade och är engagerade och motiverade att prestera sitt bästa överallt där vi är verksamma. Det ger oss förmåga och förståelse att bättre kunna möta kundens behov och stärka vår position på marknaden.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor